저희는 쿠키(작은 텍스트 파일)를 저희 웹사이트에 당신의 환경을 개선하기 위해 사용합니다. 쿠키사용 동의하에 이 웹사이트의 검색이 지속됩니다. 쿠키에 대해 더 알아보기 확인

보도자료

CANDLE CEREMONY BY THE POOL HOLIDAY INN RESORT BALI BENOA, PARTICIPATE EARTH HOUR 2018

28 March 2018

Tanjung Benoa - Bali, Indonesia, 24 March 2018. Holiday Inn Resort Bali Benoa participated in the annual worldwide Earth Hour. A worldwide movement encouraging individuals, communities, households and businesses across the globe to turn off non-essential lights for an hour to raise the awareness of the need to act on climate change.

For 60 minutes, all the lights in the resort were shut down starting at 20.30 hours to support the Earth Hour – it was also an opportunity to engage with our guests, employees and business partners to encourage energy saving by organizing several activities in the dark such as romantic candle light dinners by the beach,  an Earth Hour video presentation and a candle ceremony at the Atrium pool. The highlight of the event was when all guest released candles at the Atrium pool, wishing for more sustainable future

We would like to encourage all the people in the world to be a part of this movement to support our planet and connect2earth

About IHG brand

IHG franchises, leases, manages or owns more than 5,000 hotels and 744,000 guest rooms in nearly 100 countries, with more than 1,300 hotels in its development pipeline. IHG also manages IHG® Rewards Club, the world’s first and largest hotel loyalty programme with more than 92 million members worldwide.

InterContinental Hotels Group PLC is the Group’s holding company and is incorporated in Great Britain and registered in England and Wales. More than 350,000 people work across IHG’s hotels and corporate offices globally.

Visit www.ihg.com for hotel information and reservations and www.ihgrewardsclub.com for more on IHG Rewards Club. For our latest news, visit: www.ihg.com/media and follow us on social media at: www.twitter.com/ihgwww.facebook.com/ihg andwww.youtube.com/ihgplc.

Contact:
Prita Devi
Holiday Inn Resort Bali Benoa

우리의 위치

Jl. Pratama No.86 Tanjung Benoa Kuta Selatan, Badung Bali – 80363 Indonesia

지역 안내

홀리데이 인 리조트® 발리 베노아는 발리 최남단 누사두아의 인기있는 관광지역 부근에 위치하고 있습니다. 저희 해변- 딴중 베노아는- 베노아 베이와 발리 바다 사이의 가느다란 반도에 위치하고 있습니다. 응우라 라이 국제공항으로부터 차로 15분 거리이며 쇼핑, 식사 그리고 밤문화를 즐길수 있는 꾸따에서 20분, 사누르의 카페와 레스토랑들은 20분 거리입니다.

© 2015. All rights reserved. 대부분의 호텔은 독립적으로 소유,운영됩니다. IHG의 공식 사이트가 아니며 자사 브랜드 중 하나입니다.